Close
ikona ogólne

informacje

OGÓLNE

Jak zablokować pracownika w HRnest?

Blokowanie pracownika to przydatna funkcja, kiedy nie chcemy usuwać wszystkich informacji o pracowniku z systemu. Jeżeli potrzebujesz przechować ważne dane o pracowniku nawet jeżeli zakończy on już współpracę z firmą, możesz skorzystać z opcji blokowania pracownika. W ten sposób wyłączysz dostęp do HRnest pracownikowi, nie tracąc jednocześnie ważnych informacji.

Krok 1

Z bocznego panelu wybierz Organizacja, a następnie wejdź w szczegóły pracownika, którego chcesz zablokować.

Krok 2

Wybierz opcję Zablokuj przy polu Konto aktywne.

Gotowe! W tym momencie pracownik nie będzie mógł skorzystać już z dostępu do HRnest.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.